Snart ett år sedan tomtköpet

Nu börjar vi längta efter att komma igång med bygglovsritningarna! För ganska precis ett år sedan fick vi information om att det skulle släppas tomter i Sjölunda. I slutet på maj var vi sedan inne på kommunens hemsida och gjorde en intresseanmälan och slutligen i mitten på juni var det ett faktum att vi blivit med tomt! På ett sätt känns det som en evighet sen och på ett sätt har det gått så himla fort. Då visste vi i princip ingenting om att bygga hus och nu har vi en massa kunskap. Det som ska bli mest spännande med att göra klart ritningarna är fönstersättningen, som vi fortfarande inte är helt på det klara med. 

Ovan ser ni vinkeln i vardagsrummet på övervåningen. Ungefär så, eller eventuellt högre, kommer fönstren bli fast med andra spröjs. Jag funderar på om det skulle bli snyggt att platsbygga en sittbänk längs med fönstren... Eller så blir det två sköna fåtöljer. Det får vi se när huset är färdigt!