Veckans tisdagsting v16 - Smeg hjärta Dolce & Gabbana!

Hur galet snygga är inte de här produkterna?! Sicily is my love är resultatet av designsamarbetet mellan Smeg och Dolce & Gabbana. Kollektion, som först ut består av en citruspress, en vattenkokare och en brödrost, släpptes nu i april och finns att köpa på smegshop.se. En färgexplosion utan dess like som i alla fall väcker habegär hos mig och därför åker upp som veckans tisdagsting!

Från pressreleasen: Kollektionen bottnar i de båda företagens italienska ursprung, och är framförallt en hyllning till Sicilien där både Domenico Dolce och Stefano Gabbana själva är uppväxta. Produkterna är prydda med gyllene citroner, citrusfrukter, fikonkaktusar och klarröda körsbär som alla är typiska sicilianska dekorationer. De vackra blomstermotiven är inspirerade av södra Italiens kuster och landskap.