Möte på JB Villan!

I veckan var jag på JB Villan och fick hjälp med de första blanketterna med val som skulle fyllas i. Eftersom jag åker förbi deras huvudkontor i Gudhem till och från jobbet så körde jag det här mötet själv och Matias fick vara med lite över telefon. Vi hade ju pratat ihop oss om valen men ändå var det inte helt lätt. Bredd på fönsterfodren t ex hade vi inte funderat över. Men jag tror det blir bra! Knutarna blir lika breda som den liggande panelen och fönsterfodren blir något smalare.

Sedan fick vi en positiv information om att vi inte behöver välja OSB skivor i hela huset utan vi kan be snickaren sätta in det på några utvalda väggar vid produktionen. Så nu inväntar vi offert och om det är möjligt på de väggar vi tänkt oss. Kommer bli extremt mycket billigare och vi slipper välja allt eller inget. I tvättstuga och kök ingår det redan OSB eftersom man måste ha det till väggskåp.

Nedan två bilder från mobilen. Deras lokaler är uppbyggda så att det överallt visas olika typer av panel, fönsterstorlekar, spröjs, fönsterfoder, knutar, fönsterbleck, golv, lister, kakel, klinkers, tapeter - ja alla val man måste göra till ett hus kan man se på plats. Alla rum har olika utföranden så inget är det andra likt. De har till och med fyra toaletter med olika inredning och som visar olika takhöjder. Så himla smart!

JB Villan har precis flyttat in i nybyggda superfina lokaler!

JB Villan har precis flyttat in i nybyggda superfina lokaler!

Till höger i bild ser ni hur vår liggande panel kommer att se ut och till vänster hur våra fönsterfoder kommer se ut. Vi har dock inte bestämt spröjs ännu. Och inte heller om vi ska ha ett litet "tak" ovanför varje fönster. Fönsterblecket kommer att bli silver eller grå, helt enkelt för att smutsen ska synas så lite som möjligt. Stuprännorna kommer vara i samma färg som fönsterblecken.

Till höger i bild ser ni hur vår liggande panel kommer att se ut och till vänster hur våra fönsterfoder kommer se ut. Vi har dock inte bestämt spröjs ännu. Och inte heller om vi ska ha ett litet "tak" ovanför varje fönster. Fönsterblecket kommer att bli silver eller grå, helt enkelt för att smutsen ska synas så lite som möjligt. Stuprännorna kommer vara i samma färg som fönsterblecken.