Välkommen!

Johanna Walden heter jag och ska tillsammans med min familj bygga vårt drömhus under 2018. Jag jobbar som projektledare och driver även Johanna Walden Photography & Graphic Design. Varför en husblogg? Jag hoppas kunna inspirera och hjälpa andra som går i hustankar. Ni kommer att få följa med på hela vår resa från att välja tomt till att hitta rätt husleverantör, vad man bör tänka på när det gäller planlösning, fönstersättning och anlägga trädgård samt alla val man behöver göra innan man har ett färdigt hus. Jag kommer varva vår berättelse, fakta, tips och länkar med vackra bilder. Jag hoppas att du som går i hustankar eller du som helt enkelt gillar arkitektur, inredning och trädgård hänger med - nu kör vi!

Foto: Matias Walden / Johanna Walden

Foto: Matias Walden / Johanna Walden